Sponsori

Devino Sponsor sau Suporter

În timpul evenimentelor, în partea a doua, Viață viaCoaching oferă sesiuni de coaching gratuit prin voluntarii noștri, așa că ne bazăm pe voluntariat, donații și sponsorizări venind de la firme care doresc să susțină cauza și ceea ce derivă din aceasta.

Sponsor Financiar

Și tu poți deveni un jucător esențial în antrepriza noastră de a crește această inițiativă și să creăm un impact social sustenabil. Contribuția ta financiară poate și chiar de 100 lei, în funcție de cât poți dona, alegerea este doar a ta.

Donațiile astfel primite ne vor ajută să plătim costuri de administrare, training, materiale necesare, angajarea unor profesioniști pentru diverse servicii precum fotografie profesională, operator camera video și editare, publicitate, marketing, mentenanță web și protocol pentru cei care își oferă serviciile în mod voluntar de-a lungul anului. De asemenea avem și un set de beneficii pe care le poți accesa dacă alegi să donezi mai mult de 1000 lei și anume: servicii de coaching individual pe teme variate de viață și de business (Life Coaching), servicii de coaching pentru companii (Executive Coaching), acces la evenimentele noastre de dezvoltare personală și PR. Trebuie doar să ne contactezi și vă vom oferi mai multe detalii.

Sau Sponsor oferind serviciile tale:

Dacă dorești să ne sprijini în eforturile noastre, însă preferi să te implici personal și nu monetar, ne vom bucura să te avem alături.

Cum ne poți sprijini cu timpul tău sau cu donații în următoarele arii:


• Gustări și băuturi pentru echipa noastră de voluntari
• Săli de conferință pentru evenimentele noastre
• Imprimari material promoționale pe hârtie, triouri, pixuri, etc
• Fotografie profesională – pentru evenimente
• Servicii de marketing și promovare
• Pentru donații sau sprijin, vă rog să ne scrieți pe email și vă vom furniza detaliile necesare în funcție de pachetul de sponsorizare.

Mulțumiri tuturor care doresc să se implice în această inițiativă pentru conștientizarea beneficiilor pe care coaching-ul le aduce în viață oamenilor și pentru implicarea de ordin social.

 

Vrei să devii sponsor?


Sponsori