Olivia Nicula

Olivia Nicula

Practitioner Coach


Website personal Contact

"Coaching is about performing at your best through individual assistance of someone who will challenge, stimulate and guide you to keep growing” – Gerard O’Donovan, Noble Manhattan Coaching

Sunt Practitioner Coach acreditat de Autoritatea Internațională pentru Coaching Profesionist și Mentoring (IAPC&M www.coach-accreditation.services) și susțin cu drag proiectul Viața viaCoaching deoarece cred în puterea Coachingului de a schimba viețile oamenilor și de a ne ajuta să trăim mai frumos, în armonie cu noi înșine și cu ceilalți.

Cu o experiență de peste nouă ani în domeniul serviciilor de sănătate, administrez împreună cu soțul meu cabinetul de optică și optometrie, înființat din pasiune pentru oameni și din dorința de a-i ajuta să vadă mai bine, să se bucure de viață la adevăratul potențial.

Coachingul l-am descoperit mai târziu, în toamna anului 2012 și am început încă de atunci să aplic principiile acestuia în viața de zi cu zi, la cabinet și în timpul liber. În anii ce au urmat, am continuat să mă instruiesc, iar pe lângă cursurile de coaching am participat la ateliere de dezvoltare personală și am contribuit ca voluntar în dezvoltarea comunității de coaching din București.

Printre multele lucruri pe care le-am învățat în coaching este și acela că nu îi putem schimba pe ceilalți, ci doar pe noi. Astfel, Coaching-ul m-a ajutat să mă descopăr pe mine și să descopăr în jurul meu oameni cu povești autentice, dar mai ales să îi pot auzi. În general, lucrez cu acele persoane care își doresc să aducă o schimbare în viața lor, să își îndeplinească obiectivele personale și profesionale, precum și cu studenți care vor să își îmbunătățească performanța la cursuri.

Susțin clienții în sesiunile de coaching să exploreze noi teritorii, să acceseze resurse, să își cunoască și onoreze valorile. Stilul de coaching îmbină curiozitatea autentică cu întrebări ce provoacă credințele limitative ale clienților, astfel încât să obțină o alinierea a obiectivelor cu valorile și credințele personale. Încurajez beneficiarii sesiunilor de coaching să învețe să fie prezenți în sesiuni și în viața de zi cu zi, să aplice ceea ce descoperă în sesiunile de coaching și să își sărbătoarească rezultatele obținute. Sesiunile se pot organiza pe Skype, la telefon sau față în față.

Onorariu per sesiune de coaching: -

Număr de telefon: +40 753 091 891

Email: olivia@artemisoptic.ro

Skype: oliviasv@outlook.com


Cursuri:
• 2018 – Reboot your Life, JoyFind Life Coaching, UK
• 2018 – Executive and Corporate Coaching 3-day Residential, Noble Manhattan Coaching
• 2016 – 2018 Coaching aplicat cu supervizare | Noble Manhattan Coaching UK
• 2016 – Cum ne (re)scriem Scenariul de Viață? | Raluca Mohanu
• 2015 – Elemente de Analiză Tranzacțională în lucrul cu grupurile | Raluca Mohanu
• 2014-2016 Practitioner Coach Diploma, Noble Manhattan Coaching, UK
• 2012-2013 Coaching for Now – Coaching Fundamentals, Coaching Essence, Romania

Voluntariat:
• 2017-prezent – Coach voluntar – Teach for Romania
• 2014-2018 – Coaching Support Grup București