Mihaela Stancu

Mihaela Stancu

Life & Business Coach


Website personal Contact

Eu sunt Mihaela Stancu și am ales să fac profesia de coach, fiindcă cred în oameni. Știu că fiecare este condus de o energie creatoare unică. Mărturiesc cu bucurie că sunt martora miracolelor în viețile oamenilor cu care lucrez, antrenându-i să descopere și să își stăpânească unicitatea.

Am descoperit Lumea, cu încrederea că POT, și știu că pot. O putere de care m-am bucurat copil fiind care își are rădăcina în creativitate, extrovertire, optimism, curiozitate și empatie. Energia care mă însuflețea mi-a dat puterea de a sprijini oamenii din jurul meu. Odată cu începerea școlii, lucrurile au început să se schimbe, filtrele au început să apară de la societate, voci care spuneau că nu e bine să fii extrovert fiindcă "așa nu", acest lucru mi-a dat biletul pentru călătoria către Sinele Meu, în tăcere.

Creativitatea mea a început să fie sancționată la rezolvarea problemelor de matematică fiindcă trebuia să păstrez regulie, așa că am început să respect regulile lor. Mi s-a spus că a fi lider este o respinsabilitate mult prea mare pentru umerii mei, așa că, puțin câte puțin, mesaj după mesaj de conformitate, Energia mea a început să se risipească și a fost înlocuită de apăsare.

Mi s-a arătat că optimismul nu aduce rezultatele necesare, așa că Îndoiala s-a strecurat. Mi s-a spus că dacă ești curios sau îți dorești să îi ajuți pe alții, nu este treaba ta să faci asta. Am primit multe învățăminte de-a lungul călătoriei mele spre a deveni adult, însă acestea din urmă nu le-am putut accepta, fiindcă erau împotriva a tot ceea ce sunt. Am învățat multe lucruri bune și în balanță lucruri de la alții despre mine care m-au transformat într-o adolescentă care nu credea în sine și avea multe frici.

Mi-am sabotat cu success toate eforturile către performanță, ajungând astfel încât, la competiții sportive sau academice locul 2 a fost pentru mine cel mai bun, de parcă locul 1 nu era pentru mine. Ca să merit locul 1 ar fi trebuit să fiu eu însămi, autentică, stăpână pe talentele mele creative, să fiu curioasă, optimistă, grijulie. Și, cum să fi ajuns să fiu așa, din nou, trecuse atât de mult timp și devenisem un membru “model” al societății. Respectam tăcută limitele impuse de când eram copil, însă spiritul meu nu s-a lăsat învins, așa că eu continuăm să fiu optimistă și grijulie, în tăcere.

În viața mea, până când am întâlnit coaching-ul, am fost mereu pe locul 2 în viața profesională, în relații, la școală. Reușeam să ratez la limită să fiu pe primul loc. Odată intrată în comunitatea de coaching, am primit încurajări de la oameni care credeau în oameni și în unicitatea lor, în talentele lor unice, apreciau optimismul și grija față de viață. După aproape 600 de ore de training și self-coaching, valorile mele au ieșit din nou la lumină, iar acum, după mai bine de 1300 de ore de coaching mă bucur să vă spun că sunt eu 100% autentică, creativă, cu instrumentele și metodele însușite la training-uri și în practică, cu aplicabilitate personalizată, energică – pun pasiune în exercitarea acestei profesii iar asta generează inspirația.

Optimismul și curiozitatea se combină cu dragostea de oameni și îmi dă încredere să lucrez cu clienții mei să scoatem împreună la iveală acea scânteie generativă de bunăstare, ascunsă de atâtea dogme din viața lor. Îmi însoțesc cliențîi și îi ghidez în călătoria lor de descoperire și de consolidare a calităților lor care devin puterile lor, puterile lor care îi vor ajută să treacă peste obstacolele și limitările lor pentru a pași pe adevărata cale de împlinire a obiectivelor lor.

Fiecare client cu care am lucrat a făcut cel puțin un pas înainte către viața pe care și-a dorit-o, fie că a fost despre carieră, relații sau obiective importante din viața lor. Acum, ei și ele, pășesc cu încredere în viitor fiindcă știu care resursele necesare pentru a deveni cea mai bună versiune a lor.

Onorariu per sesiune de coaching: -