Membri

“What counts is not the mere fact that we have lived. It is what difference we have made to the lives of others that will determine the significance of the life we lead.”

Nelson Mandela

Cristina N. Stancovici

Membru fondator | Self-leadership Coach


Până în prezent, Managementul schimbării a fost în permanență ceva care m-a însoțit, dat fiind climatul de afaceri din România și Internațional, companiile s-au extins, s-au vândut, iar eu am așteptat cu nerăbdare să văd ce urmează. Sunt cu siguranță campionul schimbării din viața mea, fiindcă fiecare experiență m-a adus mai aproape de ceea ce sunt astăzi COACH și Fondator al Inițiativei Viață viaCoaching!

Află mai multe

Olivia Nicula

Practitioner Coach


Sunt Practitioner Coach acreditat de Autoritatea Internațională pentru Coaching Profesionist și Mentoring (IAPC&M www.coach-accreditation.services) și susțin cu drag proiectul Viața viaCoaching deoarece cred în puterea Coachingului de a schimba viețile oamenilor și de a ne ajuta să trăim mai frumos, în armonie cu noi înșine și cu ceilalți.

Află mai multe

Florența Bîrhală

Personal Growth Coach


De când mă știu am oscilat între dorința de a trăi o viață de impact, în care să contribui la binele societății și dorința de a mă bucura de nivelul de trai care vine odată cu abundență financiară. Mai întâi, am căutat succesul social și material. Am ales un job în domeniul financiar și am format o familie. Cu toate acestea, simțeam că îmi lipsește ceva.

Află mai multe

Mihaela Stancu

Life and Business Coach


My name is Mihaela Stancu. I choose to practice coaching because I believe in people. I know that everyone is driven by an inner unique energy. I witnessed miracles happening in people’s life, by coaching them to discover and master this uniqueness. The energy can be love, beauty, power, self-trust and when revealed it frosts relationships, careers or life itself.

Află mai multe

Membri Viata viaCoaching
Practitioner Coach


Sunt Practitioner Coach acreditat de Autoritatea Internațională pentru Coaching Profesionist și Mentoring (IAPC&M www.coach-accreditation.services) și susțin cu drag proiectul Viața viaCoaching deoarece cred în puterea Coachingului de a schimba viețile oamenilor și de a ne ajuta să trăim mai frumos, în armonie cu noi înșine și cu ceilalți.Află mai multe

Florența Bîrhală

Personal Growth Coach


De când mă știu am oscilat între dorința de a trăi o viață de impact, în care să contribui la binele societății și dorința de a mă bucura de nivelul de trai care vine odată cu abundență financiară. Mai întâi, am căutat succesul social și material. Am ales un job în domeniul financiar și am format o familie. Cu toate acestea, simțeam că îmi lipsește ceva.Află mai multe

Membri Viata viaCoaching

mihaela-stancu

Mihaela Stancu

Life and Business Coach


My name is Mihaela Stancu. I choose to practice coaching because I believe in people. I know that everyone is driven by an inner unique energy. I witnessed miracles happening in people’s life, by coaching them to discover and master this uniqueness. The energy can be love, beauty, power, self-trust and when revealed it frosts relationships, careers or life itself.Află mai multe