Membri

“What counts is not the mere fact that we have lived. It is what difference we have made to the lives of others that will determine the significance of the life we lead.”

Nelson Mandela

Cristina N. Stancovici

Membru fondator | Self-leadership Coach


Un inginer nu trebuie să știe toate informațiile din lume, ci doar unde să le caute” – asta a fost cea mai importantă lecție pe care am învățat-o în facultate, iar acum, profesia de Antrenor de Viața, vine să completeze Misiunea vieții mele – să îmi însoțesc clienții acolo unde au nevoie să ajungă pentru a face un pas înainte spre o viață mai bună, să fiu resursa lor de curaj pentru a deveni campionii schimbarii.

Află mai multe

Olivia Nicula

Practitioner Coach


Sunt Practitioner Coach acreditat de Autoritatea Internațională pentru Coaching Profesionist și Mentoring (IAPC&M www.coach-accreditation.services) și susțin cu drag proiectul Viața viaCoaching deoarece cred în puterea Coachingului de a schimba viețile oamenilor și de a ne ajuta să trăim mai frumos, în armonie cu noi înșine și cu ceilalți.

Află mai multe

Florența Bîrhală

Personal Growth Coach


De când mă știu am oscilat între dorința de a trăi o viață de impact, în care să contribui la binele societății și dorința de a mă bucura de nivelul de trai care vine odată cu abundență financiară. Mai întâi, am căutat succesul social și material. Am ales un job în domeniul financiar și am format o familie. Cu toate acestea, simțeam că îmi lipsește ceva.

Află mai multe

Mihaela Stancu

Life and Business Coach


Eu sunt Mihaela Stancu și am ales să fac profesia de coach, fiindcă cred în oameni. Știu că fiecare este condus de o energie creatoare unică. Mărturiesc cu bucurie că sunt martora miracolelor în viețile oamenilor cu care lucrez, antrenându-i să descopere și să își stăpânească unicitatea.

Află mai multe

Camelia Irina Buligoanea

Senior Coach acreditat de catre IAPC&M


Prin coaching susțin oamenii să se dezvolte în ariile vieții care sunt importante pentru ei. În urmă celor douăzeci de ani lucrați împreună cu oamenii, mi-am format un stil de lucru care pune în valoare calitățile clientului și care avantajează evoluția sa în obiectivele stabilite. Astfel, reușesc să combin interdisciplinar experiența profesională și managerială din domeniul resurselor umane cu competențele de coaching, creând un model de lucru personalizat în funcție de nevoile fiecărui client. Misiunea mea este că prin mine să produc acele schimbări în lumea în care trăim și în oamenii pe care îi întâlnesc spre a aduce cât mai multă fericire.

Află mai multe