Membri

“What counts is not the mere fact that we have lived. It is what difference we have made to the lives of others that will determine the significance of the life we lead.”

Nelson Mandela

Cristina N. Stancovici

Membru fondator | Self-leadership Coach


Un inginer nu trebuie să știe toate informațiile din lume, ci doar unde să le caute” – asta a fost cea mai importantă lecție pe care am învățat-o în facultate, iar acum, profesia de Antrenor de Viața, vine să completeze Misiunea vieții mele – să îmi însoțesc clienții acolo unde au nevoie să ajungă pentru a face un pas înainte spre o viață mai bună, să fiu resursa lor de curaj pentru a deveni campionii schimbarii.

Află mai multe

Olivia Nicula

Practitioner Coach


Sunt Practitioner Coach acreditat de Autoritatea Internațională pentru Coaching Profesionist și Mentoring (IAPC&M www.coach-accreditation.services) și susțin cu drag proiectul Viața viaCoaching deoarece cred în puterea Coachingului de a schimba viețile oamenilor și de a ne ajuta să trăim mai frumos, în armonie cu noi înșine și cu ceilalți.

Află mai multe

Florența Bîrhală

Personal Growth Coach


De când mă știu am oscilat între dorința de a trăi o viață de impact, în care să contribui la binele societății și dorința de a mă bucura de nivelul de trai care vine odată cu abundență financiară. Mai întâi, am căutat succesul social și material. Am ales un job în domeniul financiar și am format o familie. Cu toate acestea, simțeam că îmi lipsește ceva.

Află mai multe

Mihaela Stancu

Life and Business Coach


Eu sunt Mihaela Stancu și am ales să fac profesia de coach, fiindcă cred în oameni. Știu că fiecare este condus de o energie creatoare unică. Mărturiesc cu bucurie că sunt martora miracolelor în viețile oamenilor cu care lucrez, antrenându-i să descopere și să își stăpânească unicitatea.

Află mai multe

Razvan Nicoara

Business Coach


Trebuia să fiu filosof și să fac analiză politică. Cel puțin așa era stabilit atunci când am absolvit Facultatea de Filosofie din București, cu specializarea Filosofie Politică acum aproape 20 de ani. Și așa am și făcut la început. Am fost analist politic la câteva partide, am trecut prin câteva campanii, am ridicat câțiva oameni (și nu regret) și am evitat câte crize a putut. Însă la un moment dat nu am mai putut.

Află mai multe

Magda Racovițeanu

Life Coach


Cele mai importante trei valori ale mele sunt creșterea, iubirea si bucuria, iar întrebarea de bază este « Cum pot să mă conectez si să iubesc și mai mult ? » Astfel, stilul de coaching pe care îl practic este unul profund, cu abordarea temelor clientului din diverse perpsective, dar din care nu lipsesc de obicei abordarea pe plan emoțional și spiritual.

Află mai multe