Uneori mai mult alteori mai puțin curiozitatea ne împinge pe fiecare dintre noi sa ieșim din zona de confort. Căutăm mereu instrumente care să ne ajute să trecem la următorul nivel și tot așa cautăm sens până găsim. Rațiunea împreună cu Inspirația mă ajută să interpretez simbolurile pe care le găsesc iar viața capătă o noua dimensiune."Până când nu transformăm inconștientul în conștient, acesta ne controlează viață și îl numim Soartă" spunea Carl Jung.Mintea noastră subconștientă stochează tiparele care ne dictează modul în care alegem. Puterea alegerii este ceva care se dobândește, se învață, iar ca să dobândim puterea de a alege, avem nevoie sa rescriem tiparele. Ca sa le rescriem avem nevoie să le traducem, iar aceasta poate fi tradusă cu un singur limbaj - Limbajul Simbolurilor! Când devenim fluenți în acest limbaj, dobândim acces la subconștient și ne putem asuma puterea creației propriului destin.!

Cuiva i-a trecut din mintea subconștientă, în cea conștientă ideea că ar fi bine să avem un pilot automat la mașini ca să nu ne mai stresăm. Să luăm atenția de la acul vitezometrului, să scăpam de a fi penalizați de autorități și de a evita incidente vătămătoare, ținându-ne captivi într-o cutie confortabilă.


Pilotul automat a fost inventat la mașini pentru ca noi să ne dăm seama că așa trăim în fiecare zi. Cu un subconștient suprapopulat de concepte care să ne protejeze integritatea corporală, să trăim în abundență căutând slujba de vis și să ne asigurăm că nu suntem afectați de fluctuațiile mediului înconjurător, în timp ce ne ține captivi într-o cutie confortabilă numită obișnuință și pe care o recunoaștem după zicala ”Așa se face!”.


Haideți să facem altfel, acum că știm toate cate se fac, să adaugăm fiecare cate un strop de genialitate și să mărim cutia aceea până când nu mai e nevoie de pereți, până când suntem liberi să creăm versiuni proprii ale vieții onorând pilotul automat care ne-a condus până aici.


"Viața începe la 40 de ani, până atunci doar facem cercetare", spunea același Carl Jung


Dacă înainte credeam că viața de adult începe la 20 de ani, acum realizez că după primii 20 de ani am mai avut nevoie de încă 20 pentru a testa ceea ce am învățat și pentru a lua cu adevărat frâiele vieții mele așa cum este ea - departe de perfecțiune, perfect de imperfectă - exact atât cât trebuie ca să nu mă plictisesc niciodată ci doar să fac pauze când simt că am obosit.


• Să te oprești din învățat înseamnă să te oprești din respirat:

• Să nu alegi tu, înseamnă că lași pe altcineva să aleagă pentru tine

• Să aleagă altcineva pentru tine înseamnă să trăiești viața pe care altcineva și-a imaginat-o.

• Să nu ai încredere în tine înseamna să ai încredere în ceea ce spune altcineva.

• Să nu comunici din adevărul tău, înseamnă să comunici din adevărul altcuiva.


Când altcineva dă tonul vieții tale, îți ia puterea, uneori chiar fără să vrea!


Recâștigă-ți puterea și devino conștient de ceea ce păstrezi în subconștient, astfel vei deveni stăpânul sorții tale!


În ultimii 40 de ani și mai bine, instrumentul care conduce cu eficiență maximă către următorul nivel de conștientizare se dovedește a fi antrenamentul ghidat, într-un cuvânt coaching!

Dincolo de ascultare, întrebări și prezența reciprocă a celor angajați, procesul aduce la suprafață ceea ce este cu adevărat important într-o viață trăită cu intenție – propria persoană și autenticul DE CE.


Coach, consilier și mentor am creat INSPIRațional ca fiind expresia contribuției mele pentru o lume mai bună.


Căutător cu experiență, am aflat că libertatea nu este pentru cine nu și-o dorește, de aceea nu oricine poate lucra cu un coach.

Pentru mine, să fiu ghid înseamnă să îmi sprijin clienții atunci când au îndoieli și să îi ajut să se conecteze cu DE CE-ul lor, adevărata motivație pentru a merge mai departe!

Prin sesiunile de coaching îi susțin pe cei care caută să trăiască cu intenție, pe cei care au învățat sau își doresc să învețe să își asume alegerile pe care le fac.

Folosesc instrumente personalizate menite să aducă în prim plan potențialul neexplorat al fiecăruia și să obțină puterea de a-și crea propria versiune a succesului.


Alege să cauți acel strop de genialitate atât de necesar pentru a deveni arhitectul vieții tale!INSPIRația zilei

31 August 2020

Ce mai ușoară metodă de a te acomoda la serviciu

Timp citire: 5 minute Uită de neînțelegeri și informații trunchiate punând întrebări bune Când începi un job nou pe lângă acomodarea cu mediul de […]
14 August 2020
schimbare personalitate

4 stiluri de comunicare o singură Personalitate

Timp citire: 7 minute Am ales să împărtășesc astăzi cu voi o poveste despre stiluri de comunicare, evaluarea acestora prin testări și concluziile mele […]
4 August 2020

Coach-ul nu este Duhovnic

Timp citire: 5 minute În acest articol îți voi povesti despre nevoia de a fi ascultat, despre soluții și despre diferențe   Încep cu […]
FAQ

Coaching-ul un stil de viață

Despre proces și beneficii

Ce beneficii îmi poate aduce coaching-ul?
🎭 Oricât de multe beneficii ți-ar promite un program de coaching, realitatea pentru fiecare este diferită, iar succesul este diferit pentru fiecare Care sunt efectele unui program de succes?. Succesul unui program se măsoară în nivelul de satisfacție care vine în urma conștientizărilor de pe parcurs. 🔑Mai bine zis, deschide porțile unui nou stil de viață: Un stil de viață conștient și asumat. Mai mulți bani, vindecarea relațiilor cu partenerul de viață, cu părinții sau copii, conștientizarea adevăratei tale puteri vine odată cu acea realizare că tot ce ai făcut până atunci nu mai este suficient. Acela este momentul de cotitură în care accepți că este o întreagă lume acolo care așteaptă să fie descoperită prin ochii tăi. Eficiența se măsoară în efecte! Lucrând se vor accelera procesele de gândire și simțire, astfel încât vei deveni conștient câtă eficiență manifești și astfel vei putea să te dezvolți și să cuantifici efectele muncii tale evoluționiste.
De ce am nevoie de un coach?
Citând-l pe Jacques Salomé vă spun că “prezentul meu de azi nu este decât o secvență într-un viitor care se accelerează și care uneori devine dificil. Suntem ființe cu o istorie 🔥 neîncetat în construcție, care ne atrage adesea spre trecut, ne imobilizează sau ne trimite la situații neterminate, răni sau vise nebune, și suntem și visători, constructori de viitor voind să punem viitorul în serviciul dorințelor noastre, mai ales când acesta se retrage sau lasă să apară zone de umbră și o amenințare la orizont. Trebuie astfel să mergem cât mai aproape de clipă, într-un prezent al prezentului.” În sesiunile individuale de coaching vei primi sprijin pentru a crește focusul în prezent: fără distrageri, fără temeri și cu multă susținere vei dobândi viziunea de ansamblu de care ai nevoie atunci când ești prea aproape să vezi soluțiile.
Am rezolvat dilema cu sprijinul coach-ului, mai am nevoie de coaching?
Învățăm din provocări azi cum să devenim mai buni decât ieri și cunoaștem faptul că încă nu suntem mai buni decât mâine. Procesul de coaching este un tip de intervenție de scurtă durată deoarece produce transformări iar clienții au nevoie de timp pentru a integra noul EU. Uneori este nevoie de sesiuni adiționale pentru asigurarea unei integrări susținute și a tranziției cât mai line. Coaching-ul este o metodă confortabil de practicat atunci când ești însoțit de un ghid, dar și una pe care ți-o poți însuși, dacă îți dorești.
Provocările mele sunt personale, ce asigurări am în ceea ce privește confidențialitatea?
Lucrând cu un coach certificat, poți fi sigur că metodele folosite sunt autentice, documentate si verificate. Confidențialitatea este baza profesiei de coach. Toate instituțiile care validează cursurile școlilor de coaching au un set clar de principii etice care stabilesc standardele de conduită și responsabilitate. Pentru mai multe informații, puteți accesa Codul de Etică de la Federația de Coaching: https://coachfederation.org/code-of-ethics