Florența Bîrhală

Florența Bîrhală

Personal Growth Coach


Website personal Contact

Vă salut cu bucurie, sunt Florența!

De când mă știu am oscilat între dorința de a trăi o viață de impact, în care să contribui la binele societății și dorința de a mă bucura de nivelul de trai care vine odată cu abundență financiară. Mai întâi, am căutat succesul social și material. Am ales un job în domeniul financiar și am format o familie. Cu toate acestea, simțeam că îmi lipsește ceva.

Călătoria către misiunea mea personală a început în urmă cu 7 ani, când am experimentat meditația și primele ateliere de dezvoltare personală. În momentul acela am realizat că succesul este mai mult decât o împlinire la nivel material și că, în fapt, are legătură și cu conștiința de sine, cu valorile cu care ne naștem, cu misiunea noastră în viață. Și astfel reușita în viață a căpătat o nouă dimensiune, care merită explorată.

Am avut câteva inițiative în educație în sfera de dezvoltare personală pentru tineri. Apoi am descoperit coachingul și, într-un final, am realizat adevărul fundamental conform căruia totul este conectat. Este posibil să îți pui în valoare pasiunile, să trăiești o viață plină de semnificație și să te bucuri de confortul financiar. La intersecția dintre toate acestea sunt stările de pace, de bucurie și de împlinire care ne pot susține pe tot parcursul vieții noastre.

Și astfel am ajuns să realizez care este misiunea mea. Sunt pasionată de transformare interioară, adevăr și dorința de a ajuta oamenii să își atingă potențialul maxim. Fie că este vorba de tineri la început de drum, fie oameni trecuți prin viață, cu toții ajungem la un moment în care avem nevoie de sprijin pentru a trece într-o nouă etapă de maturitate emoțională, de împlinire și satisfacție.

Coachingul este pentru mine vehiculul prin care aduc la viața pasiunile mele. Adaug în această călătorie experiența mea de leader în mediu de business, mamă, trainer de meditație și disponibilitatea de a asculta povestea de viață a fiecăruia. Am ajuns aici printr-o educație constantă, experiențe diverse de viață, călătorii și interacțiuni cu diverse culturi, mult focus și dorința de a-mi depăși limitele impuse de minte și emoții.

Sunt în curs de certificare la Școala Internațională de Coaching Noble Manhattan, cursurile fiind recunoscute de ILM, IRCM, IAPCM. La cerere ofer 3 sedinte de coaching pro bono.

Transformarea interioară nu este ușoară, dar când îți dorești să ieși din zona de confort apar soluții și ești răsplătit pentru eforturile depuse. Cred cu tărie că fiecare dintre noi are o poveste de reușită care așteaptă să prindă viața din interior pentru că, apoi, să o manifeste în exterior. Tot ce trebuie să facem este să identificăm barierele pe care singuri ni le punem și să lucrăm la îndepărtarea lor, apoi să avem ținte clare și un plan de acțiune care să ne conducă la succes.

Povestea ta poate începe cu o sesiune de coaching. Te aștept alături de noi în comunitatea Viață via coaching!

Cursuri si certificari:

2018: Unleash the Power Within | Tony Robbins, UK, London

2018: Date with destiny | Tony Robbins, US, Florida

2017- Prezent: Practitioner Coach Diploma | Noble Manhattan Coaching, Romania

2016-2018: Communication and Train the trainer courses | CEL, Romania, Belgium, Austria and Italy

2016-2017: All about parenting full course (12 modules) – Urania Cremene, Bloomanity Academy

2015-2017: Inner Peace Method | Inner Peace International, Italy, UK, Spain, Germany

2012- Prezent: Sahaja Yoga Meditation| Sahaja Yoga Association, Romania, Italy, Austria, UK, Germany, Spain, India, USA

Voluntariat:

2016- Prezent – Personal development trainer - Inner Peace Romania (IPR)

2016- Prezent – Coach and Personal development trainer - Center of Evolutionary Learning (CEL)

Date contact: 
Florenta Birhala 
Email: florenta.birhala@gmail.com | florenta.birhala@innerpeace.ro

Telefon: +4 0771 41 88 00 
Skype: Florenta.b

Onorariu per sesiune de coaching: 3 sedinte de coaching pro bono, la cerere

Articole de specialitate

22 mai 2019

O seară alături de Eroul din Povești

Timp citire: 3 minute Ne-am reunit câteva suflete să descoasem pe eroul din poveștile noastre. Să îl întoarcem pe toate părțile și să aflăm […]
22 mai 2019

Efort de Parenting modern

Timp citire: 3 minute Este greu, taare greu să educi un copil în zilele noastre. Eu fac parte din generația „cu cheia la gât” […]
16 mai 2019

Cum am învățat că nu există Trebuie

Timp citire: 4 minute “Avem avem nevoie să fim dispuși să renunțăm la viața pe care ne-am planificat-o pentru a avea parte de viața […]