FAQ

Întrebări frecvente

1Ce îmi poate aduce coaching-ul?
Soluții
Așa cum zicea Albert Einstein, pentru a rezolva o problemă trebuie să o faci de la un alt nivel.
Nivelul pe care îl aduce coach-ul în relația Coach – Client, este faptul că vine efectiv de la altcineva, un coach nu cunoaște constrângerile pe care tu le resimți, nu îți oferă opinii, nu judecă și nu oferă soluții, te ajută să te cunoști mai bine și să găsești răspunsurile.
2Dacă eu am răspunsurile, ce nevoie mai am de un coach?
Un cuvânt: Performanța
Fie că este vorba despre viața personală sau de cea profesională, coaching-ul îți va crește performanța, te va ajuta să ieși din "cutia" propriilor constrângeri cu numele de credințe limitative și te va propulsa către succes.
3Am rezolvat dilema cu sprijinul coach-ului, mai am nevoie de coaching?
Meriți că fiecare zi pe care o trăiești, să fie cea mai bună pe care o lași în urmă!
Coaching-ul este o metodă comfortabil de practicat însoțit de un ghid, dar și una pe care ți-o poți însuși, dacă ai dorința.
4Provocările mele sunt personale, ce asigurări am în ce privește confidențialitatea?
Titulatura de coach poate fi regăsită în diverse arii de lucru, însă coachingul pe care noi îl promovăm este cel care este atestat de studii de specialitate. Lucrând cu un coach certificat ești sigur că metodele folosite sunt autentice și documentate.
Confidențialitatea este baza profesiei de coach. Toate instituțiile care validează cursurile școlilor de coaching au în primul rând un set clar de principii etice care stabilesc standardele de conduită și responsabilitate. Pentru mai multe informații vezi: https://coachfederation.org/code-of-ethics.