Despre mine

Bună, sunt Cristina, autodidact pasionat de evoluție, coaching și training, am ales să dau mai departe beneficiile coachingului prin training-uri de Dezvoltare personală completate de Coaching.

Viziunea mea este sa fac din coaching un mod de viata pentru cei care își doresc sa trăiască, nu doar să supraviețuiască. Am ales Self-Leadership fiindcă am testat cu succes metode de coaching și mindfullness în viata mea, am văzut ce funcționează și ce nu, am scăpat de teama de a merge pe drumuri neumblate și am început să caut și să găsesc sens în jurul meu, validând ceea ce era cu adevărat important pentru mine.

La începutul carierei mele din corporație ajungeam în Argentina, pentru prima oară ieșeam din țară doar ca să constat că oamenii sunt tot oameni, oricum s-ar numi, că, oriunde ai fi pe mapamond, schimbarea vine din scenariu.

13 ani mai târziu, prin coaching, am descoperit cât de mare este capacitatea oamenilor de a se reinventa iar și iar.

Sunt aici să te sprijin, să pun în folosul tău abilitațile dobândite și experiența pe care o am din parcursul călătoriei mele proprii. Este nevoie doar să ceri, ține doar de tine să cauți răspunsuri iar de mine să îți fiu alături!

Top 10 beneficii

Ce vei obține la sfârșitul programului de coaching?

Top 10 beneficii:

 • vei conștientiza unde ești astăzi în viața ta și de ce ai nevoie pentru a co-crea relații armonioase cu oamenii din jurul tău, la serviciu, acasă și în cercurile sociale
 • vei afla de ce eșuează cele mai S.M.A.R.T. obiective și cum să îți setezi obiective de succes
 • vei învăța să îți gestionezi emoțiile și să le dai un sens care să te susțină
 • vei fi față în față cu așteptările tale și vei învăța să le gestionezi
 • îți vei crea propriul plan de acțiuni și dezvoltare personal și profesional
 • vei descoperi motivația autentică
 • îți vei consolida stima de sine
 • vei învăța să faci o analiză corectă a deciziilor în privința carierei, a stilului de viață
 • vei dobândi abilități de comunicare si gestionare optimă a relațiilor de lucru, de cuplu, de familie si creștere a copiilor
 • vei învăța să onorezi Supraviețuitorul din tine, pentru a deveni Campion!
 • Nu știi ce ți se potrivește? Lasă-mi un mesaj și te contactez eu.

  Programul de Training - Dezvoltare viaCoaching - 5+5 (5 sesiuni de noțiuni și exerciții completate de 5 sesiuni de coaching pentru stabilirea unui obiectiv și întocmirea planului de acțiuni) bonus – 2 sesiuni de urmărire a evolutiei

  Program de coaching 3+3 (3 sesiuni de coaching + 3 sesiuni gratuite**)

  *o sesiune are durata de 60 de minute

  **sesiunile gratuite sunt oferite după achitarea contravalorii primelor 3 care se face la încheierea contractului

  Testimoniale

  • Denisa
   "Am participat la sesiunea „Primind și dăruind” - așteptări și introspecție și am fost foarte încântată de structura acestuia, fiind una deschisă și introspectivă. Sesiunile organizate de Viață ViaCoaching sunt foarte folositoare, dacă nu știi ce înseamnă coaching-ul sau dacă vrei să înțelegi ce aspecte din viața privată sau publică pot fi atinse prin intermediul coaching-ului. Sesiunile încurajează publicul să participe activ. Recomand cu drag să participați la aceste evenimente, să le cunoașteți pe fete și să vedeți cum vă pot ajuta să vă descoperiți!"
   Denisa
  • Denisa
   Primul meu coach a fost Cristina. A fost o experienta revelatoare,am gasit solutii acolo unde singura nu am stiut sa caut, am reusit sa privesc situatiile din mai multe perspective, cu detasare. In timpul sesiunilor, ne-am conectat, am empatizat, nu doar ca de la femeie la femeie, ci si profesional, ea intelege provocarile si dificultatile pe care le gasesti intr-o corporatie si m-a ajutat sa imi gasesc calea si sa imi organizez planurile, este rabdatoare si are resurse pentru orice provocare.
   Denisa
  • Monica 30.01.2018 - după 10 sesiuni de coaching
   "Am fost surprinsă când mi-a spus Cristina câte ore avem de când am început să lucrăm împreună! Nu am simțit cât de repede a trecut timpul și cât de bine s-au așezat lucrurile în viața mea! Întâlnirile noastre m-au făcut să privesc în interiorul meu și să descopăr, la un nivel mai profund, ceea ce simt vis-à-vis de iubire, familie, trecut, prezent, viitor, carieră, timp și viață!"
   Monica 30.01.2018 - după 10 sesiuni de coaching
  • Alina Ionescu - MBA, AMC (IAPC&M)
   "Am cunoscut-o pe Cristina in cadrul scolii de coaching Noble Manhattan, unde am avut oportunitatea sa ne intalnim la diverse evenimente. In cadrul programului rezidential al scolii, la care Cristina a participat ca student, iar eu ca Graduate Student Support, am apreciat experienta profesionala, maturitatea si dorinta de invatare a Cristinei. In timp, am fost placut surprinsa de imbinarea subtila si valoroasa a orientarii ei catre actiune cu inteligenta emotionala. La momentul finalizarii scolii de coaching de catre Cristina, in contextul colaborarii mele cu Noble Manhattan ca Mentor si Final Assessor, am fost desemnata Final Assessor pentru Cristina si am fost incantata de evolutia si performanta ei ca si coach. Cristina este pasionata de coaching si stiu ca isi doreste sa promoveze aceasta arta si acest mod de viata, care este coachingul, catre cat mai multi oameni, si face acest lucru nu numai traind in spiritul coachingului ci si prin intermediul noului ei proiect ‘Viata ViaCoaching’. Toate cele bune,"
   Alina Ionescu - MBA, AMC (IAPC&M)
  • Monica
   "Am participat la primele doua evenimente Viata via Coaching si am ramas cu senzatia ca am petrecut petrecut seara cu prietenii la taifas – totusi, vorbind de lucruri pe cat de serioase, pe atat de frumoase. Nu pot sa compar cu alte evenimente de acelasi gen pentru ca nu am participat la altele, dar la acestea mi-a placut conexiunea aproape instantanee care a avut loc; imi aduc aminte ca la primul dintre ele, am fost chiar vorbareata, in conditiile in care eu nu sunt foarte comunicativa cu persoane pe care le intalnesc pentru prima data. Poate tocmai pentru ca in ambele seri grupurile au fost speciale, am ramas cu aceste sentimente de intimitate si relaxare chiar daca subiectele propuse te pot trimite in zone sensibile – despre descoperirea de sine si de a fi ceea ce ne dorim cu adevarat sa fim."
   Monica

  Comunitate

  Prin Viața viaCoaching, mi-am propus să împrietenesc lumea cu dorința de a se înțelege pe sine, fie că este prin participarea la evenimentele noastre sau ale colaboratorilor nostri sau prin coaching individual. Împreună cu Membrii nostri creăm un spatiu comun care va înlesni comunicarea și va promova alegerile conștiente prin cele două avatare:

  Coaching HUB este puntea de legătură, imparțială dintre coachi cu diverse formări. Creează un cadru informal de schimb de experiență, metode, instrumente și să faciliteze dezvoltarea continuă de care este atâta nevoie pentru a ajunge la un nivel de excepție a practicării acestei profesii.

  Coaching Express găzduiește webinarii online care adresează subiecte comune de viață, cu speakeri specializați, alături de coachi certificati, aici:

 • poți să descoperi care sunt interesele tale legate de dezvoltarea personală prin coaching
 • fără să fie nevoie să te deplasezi la o locație pentru o oră sau câteva ore, îți poți îmbogăți cunoștințele legate de o anumită temă care te interesează
 • poți face anumite exerciții de grup ghidate de un coach, chiar dacă urmărești din umbră (fără cameră sau microfon)
 • poți cunoaște care sunt coachii noștri și cum te-ar putea ajuta pe plan personal, dacă ai nevoie de coaching în viața privată, business, lifestyle sau NLP (practic testezi apele și vezi dacă mentalitatea unui coach ți se potrivește și ar putea să te ajute pe subiectele tale de interes)
 • poți să asculți webinarul și a doua zi, pentru că vom avea grijă să publicăm înregistrarea audio pe pagina Viata viaCoaching (la rubrica Videos)

 • Evenimente de Coaching este un grup unde, indiferent dacă ești coach, trainer, terapeut sau doar iubitor de dezvoltare personală și dorești să promovezi propriile evenimente sau evenimentele celor care îți sunt mentori, ai un spațiu perfect unde să o faci în voie.

  Recomandare

  "Cristina este pasionata de coaching si stiu ca isi doreste sa promoveze aceasta arta si acest mod de viata, care este coachingul, catre cat mai multi oameni, si face acest lucru nu numai traind in spiritul coachingului ci si prin intermediul noului ei proiect ‘Viata ViaCoaching’."

  Alina Ionescu
  MBA, AMC (IAPC&M)