Despre noi

Despre Viața viaCoaching

Fie că ești într-un impas și te-ar ajuta să grăbești soluționarea, ori cauți să îți dezvolți afacerea, că ai rămas în pană de idei, ori simți că timpul este prea scurt pentru câte dorești să faci și te simți depășit de rolul pe care îl ai ca părinte, partener, angajat sau antreprenor, membrii Viața viaCoaching îți vor oferi sprijinul necesar să depășești toate aceste obstacole.

Fondator - Cristina N. Stancovici

Sunt un OM cu dor de viață.

Mă aduce aici recunoștința pentru toți învățătorii mei și dorința de a contribui la deschiderea conștiinței individuale prin promovarea coaching-ului.

Coaching-ul are multe metode (și mai multe modalități de aplicare), dar interacțiunea autentică dintre oameni este constantă.

Viața viaCoaching este aici să te sprijine, tot ce trebuie să faci este să ceri: ție, nouă, altora, universului, divinității… răspunsul există, ține doar de tine să îl cauți!

Membri

Viața viaCoaching este o platformă creată cu scopul de a oferi publicului o bază de date a profesioniștilor în dezvoltare, oferind vizibilitate celor care oferă informații și deopotrivă celor care caută.

Pachetele pentru membrii sunt recomandate pentru: studenți în coaching, specialiști în coaching acreditați, consultanți de business, manageri și terapeuți. Cu toții au ceva incontestabil neprețuit cu care pot contribui la această comunitate – propria experienta si serviciile oferite

Dezvoltare personală

Pe parcursul anului 2019, organizăm evenimente o dată pe lună.
  • Când: În zile diferite ale săptămânii, nu întâmplător, sunt zile în care procesul de recepționare a informațiilor este optim pentru comunicare și înțelegere, iar beneficiul va fi maxim pentru creșterea personală/ spirituală.
  • Despre ce: Teme relevante pentru procesul general de înțelegere a vieții noastre și de creștere spirituală.
  • Cu cine: Evenimentele sunt facilitate de un Speaker - specialist în domenile: Coaching, Psihologie, Consiliere, Mentoring, Metode alternative, Școli de coaching, și altele.
Susținere:
  • În mod aleator vor fi prezenți membrii din echipa noastră de voluntari care vă stau la dispoziție să vă ofere informații despre coaching
  • Participanții pot beneficia un număr de 2 (două) sesiuni de coaching pentru a valida beneficiile coaching-ului în oricare dintre ariile vieții.
  • Fiecare eveniment va fi interactiv, iar structura va fi similară (dar nu identică), fiindcă dorim să răspundem cerințelor voastre. Nu uitați să ne oferiți feedback, fiindcă va aduce valoare în primul rând vouă, în participarea la evenimente viitoare.

Recomandare

"Cristina este pasionata de coaching si stiu ca isi doreste sa promoveze aceasta arta si acest mod de viata, care este coachingul, catre cat mai multi oameni, si face acest lucru nu numai traind in spiritul coachingului ci si prin intermediul noului ei proiect ‘Viata ViaCoaching’."

Alina Ionescu
MBA, AMC (IAPC&M)

Ce este coaching-ul

Gândește-te unde te afli în viața ta pe o scară de la 1 la 10, unde 10 înseamnă că ai avea tot ceea ce îți dorești, iar 1, unde lipsurile sunt mult mai multe decât ceea ce ai!

Acum, gândește-te cum ar fi să ai o viață de nota 10... Să nu lipsească nimic, să ai acea energie care să te ajute să începi proiecte noi, să termini tot ce ți-ai propus pentru ziua de mâine, să ai o slujbă unde mergi cu plăcere, să îți faci vacanța pe care ți-o dorești de câțiva ani, să găsești partenerul care să te completeze, să ai o viață împlinită ca părinte și ca partener. Dar mai ales, să fii în armonie cu TINE.

Coaching-ul profesionist este metoda care poate răspunde nevoilor tale cele mai profunde prin soluționarea dilemelor cu care te confrunți în oricare dintre dimensiunile Vieții Tale.

Și dacă totuși mai ai îndoieli, vreau să știi că această ramură de dezvoltare are cea mai mare creștere după industria de IT, și asta fiindcă funcționează și generează creștere continuă.

La început, coaching-ul a devenit popular pe partea de business fiind văzut ca o investiție, fiindcă banii aduc bani.

Așadar, te provoc să te gândești la tine ca la un business, iar la viața ta, ca la un plan de afaceri.

Statisticile spun că, la nivel de coaching de business, un procent mai mare de 70% dintre clienți ajung să lucreze mai degrabă pe rezolvarea conflictelor interne, decât pe soluții pentru business, deblocând astfel comunicarea și generând implicit îmbunătățiri pe toate nivelurile. Astfel, performanța crește INEVITABIL.

Există sentimente minunate pe care nu știi că încă nu îți dai voie să le trăiești, fiindcă nu ai găsit cea mai bună metodă de a reuși să aduci în viața ta ceea ce ai nevoie.

"Oamenii se urăsc pentru că se tem, se tem pentru că nu se cunosc și nu se cunosc pentru că nu se comunică.” – Martin Luther King

Te mai provoc încă odată, să te intrebi: Ce mă împiedică să am toate acestea?