Despre noi

Fondator - Cristina N. Stancovici

Sunt un OM cu dor de viață.

Mă aduce aici recunoștința pentru toți învățătorii mei și dorința de a contribui la deschiderea conștiinței individuale prin promovarea coaching-ului.

Coaching-ul are multe metode (și mai multe modalități de aplicare), dar interacțiunea autentică dintre oameni este constantă.

Viața viaCoaching este aici să te sprijine, tot ce trebuie să faci este să ceri: ție, nouă, altora, universului, divinității… răspunsul există, ține doar de tine să îl cauți!

Comunitate

Prin Viața viaCoaching, mi-am propus să împrietenesc lumea cu dorința de a se înțelege pe sine, fie că este prin participarea la evenimentele noastre sau ale colaboratorilor nostri sau prin coaching individual. Împreună cu Membrii nostri creăm un spatiu comun care va înlesni comunicarea și va promova alegerile conștiente prin cele două avatare:

Coaching HUB este puntea de legătură, imparțială dintre coachi cu diverse formări. Creează un cadru informal de schimb de experiență, metode, instrumente și să faciliteze dezvoltarea continuă de care este atâta nevoie pentru a ajunge la un nivel de excepție a practicării acestei profesii.

Coaching Express găzduiește webinarii online care adresează subiecte comune de viață, cu speakeri specializați, alături de coachi certificati, aici:

 • poți să descoperi care sunt interesele tale legate de dezvoltarea personală prin coaching
 • fără să fie nevoie să te deplasezi la o locație pentru o oră sau câteva ore, îți poți îmbogăți cunoștințele legate de o anumită temă care te interesează
 • poți face anumite exerciții de grup ghidate de un coach, chiar dacă urmărești din umbră (fără cameră sau microfon)
 • poți cunoaște care sunt coachii noștri și cum te-ar putea ajuta pe plan personal, dacă ai nevoie de coaching în viața privată, business, lifestyle sau NLP (practic testezi apele și vezi dacă mentalitatea unui coach ți se potrivește și ar putea să te ajute pe subiectele tale de interes)
 • poți să asculți webinarul și a doua zi, pentru că vom avea grijă să publicăm înregistrarea audio pe pagina Viata viaCoaching (la rubrica Videos)

 • Evenimente de Coaching este un grup unde, indiferent dacă ești coach, trainer, terapeut sau doar iubitor de dezvoltare personală și dorești să promovezi propriile evenimente sau evenimentele celor care îți sunt mentori, ai un spațiu perfect unde să o faci în voie.

  Recomandare

  "Cristina este pasionata de coaching si stiu ca isi doreste sa promoveze aceasta arta si acest mod de viata, care este coachingul, catre cat mai multi oameni, si face acest lucru nu numai traind in spiritul coachingului ci si prin intermediul noului ei proiect ‘Viata ViaCoaching’."

  Alina Ionescu
  MBA, AMC (IAPC&M)