Cristina N. Stancovici

Cristina N. Stancovici

Membru fondator | Self-leadership Coach


Website personal Contact

Până în prezent, Managementul schimbării a fost în permanență ceva care m-a însoțit, dat fiind climatul de afaceri din România și Internațional, companiile s-au extins, s-au vândut, iar eu am așteptat cu nerăbdare să văd ce urmează. Sunt cu siguranță campionul schimbării din viața mea, fiindcă fiecare experiență m-a adus mai aproape de ceea ce sunt astăzi COACH și Fondator al Inițiativei Viață viaCoaching!

Experiență de negociator de peste 10 ani în Automotive și perfecționările obținute de-a lungul vremii (Six Sigma Green Belt, APICS, Kaizen, Project Management, Process improvement, Risk management, Abilități de Comunicare & Leadership, și nu în ultimul rând, rolul de Reprezentant al Angajaților timp de 6 ani) mi-au arătat cât de multă nevoie de schimbare există.

Fiecare merită să aibă acces la propriul viitor, iar prin Viață viaCoaching și Practică mea de Coach, îmi doresc să susțin dorința sufletului tău!

Onorariu per sesiune de coaching: -

Număr de telefon: +4 0739 843 483

Dezvoltare continuă:
• Constelații sistemice și de familie | Raluca Mohanu (Master Coach & Facilitator sistemic)
• Supervizare – Excelență în coaching | Raluca Mohanu
• Atelier A fi bine | Școală Ascultă-ți corpul - Luminița Baltaretu
• Workshop “Copilul Interior” | Raluca Mohanu
• Workshop „Relația cu mama” | Raluca Mohanu
• MAMA pentru

Studii:
•2018 – Elemente de Analiză Tranzacțională în lucrul cu grupurile | Training Café - Raluca Mohanu
• 2018 – Executive and Corporate Coaching Diplomă | Bulgaria, Noble Manhattan Coaching UK
• 2018 – Coach Practician cu Distincție – certificare | Noble Manhattan Coaching UK | acreditat IAPC&M, ILM
• 2017 – Coaching aplicat cu supervizare | Noble Manhattan Coaching UK
• 2006 – Master
• 2004 – Inginer economist
"Am participat la primele doua evenimente Viata via Coaching si am ramas cu senzatia ca am petrecut petrecut seara cu prietenii la taifas – totusi, vorbind de lucruri pe cat de serioase, pe atat de frumoase.
Nu pot sa compar cu alte evenimente de acelasi gen pentru ca nu am participat la altele, dar la acestea mi-a placut conexiunea aproape instantanee care a avut loc; imi aduc aminte ca la primul dintre ele, am fost chiar vorbareata, in conditiile in care eu nu sunt foarte comunicativa cu persoane pe care le intalnesc pentru prima data.
Poate tocmai pentru ca in ambele seri grupurile au fost speciale, am ramas cu aceste sentimente de intimitate si relaxare chiar daca subiectele propuse te pot trimite in zone sensibile – despre descoperirea de sine si de a fi ceea ce ne dorim cu adevarat sa fim."
- Monica

"Am cunoscut-o pe Cristina in cadrul scolii de coaching Noble Manhattan, unde am avut oportunitatea sa ne intalnim la diverse evenimente. In cadrul programului rezidential al scolii, la care Cristina a participat ca student, iar eu ca Graduate Student Support, am apreciat experienta profesionala, maturitatea si dorinta de invatare a Cristinei.
In timp, am fost placut surprinsa de imbinarea subtila si valoroasa a orientarii ei catre actiune cu inteligenta emotionala.
La momentul finalizarii scolii de coaching de catre Cristina, in contextul colaborarii mele cu Noble Manhattan ca Mentor si Final Assessor, am fost desemnata Final Assessor pentru Cristina si am fost incantata de evolutia si performanta ei ca si coach.
Cristina este pasionata de coaching si stiu ca isi doreste sa promoveze aceasta arta si acest mod de viata, care este coachingul, catre cat mai multi oameni, si face acest lucru nu numai traind in spiritul coachingului ci si prin intermediul noului ei proiect ‘Viata ViaCoaching’.
Toate cele bune,"
- Alina Ionescu - MBA, AMC (IAPC&M)

"Am fost surprinsă când mi-a spus Cristina câte ore avem de când am început să lucrăm împreună! Nu am simțit cât de repede a trecut timpul și cât de bine s-au așezat lucrurile în viața mea! Întâlnirile noastre m-au făcut să privesc în interiorul meu și să descopăr, la un nivel mai profund, ceea ce simt vis-à-vis de iubire, familie, trecut, prezent, viitor, carieră, timp și viață!" - Monica 30.01.2018 - după 10 sesiuni de coaching

Coaching with Cristina
"I had never had coaching sessions before and Cristina was to one to introduce me to them. The experience was overwhelming, as she helped me to find solutions I was unable to find previously on my own and helped me see situations from different perspectives, detaching myself from them. From woman to woman, especially in business and corporate world, she understands the struggles and helps you find your way and set directions. I truly recommend coaching sessions with Cristina as she has great corporate knowledge, understands the plots behind day-to-day problems, she is caring, patient and resourceful."
- Denisa

Evenimente Viață ViaCoaching
"Am participat la sesiunea „Primind și dăruind” - așteptări și introspecție și am fost foarte încântată de structura acestuia, fiind una deschisă și introspectivă. Sesiunile organizate de Viață ViaCoaching sunt foarte folositoare, dacă nu știi ce înseamnă coaching-ul sau dacă vrei să înțelegi ce aspecte din viața privată sau publică pot fi atinse prin intermediul coaching-ului. Sesiunile încurajează publicul să participe activ. Recomand cu drag să participați la aceste evenimente, să le cunoașteți pe fete și să vedeți cum vă pot ajuta să vă descoperiți!"
- Denisa

Articole de specialitate

15 martie 2019

Drumul către recunoștință a unui novice

Căutarea lăuntrică – ce este Recunoștința? Multă vreme am coexistat cu adâncă nemulțumire de… nu știu ce.. Fii recunoscător că […]
27 februarie 2019

Construiește-ți viața și trăiește așa cum decizi tu!

Seara de 25 Februarie a fost despre succes – de la reușita unei acțiuni până la valoarea pe care o […]
5 februarie 2019

Top 10 tipuri de coaching și când să apelezi la fiecare

În acest articol, discutăm despre câte tipuri de coaching există și în ce moment ar trebui să apelezi la fiecare […]