Servicii


Programe de dezvoltare personală

Pe termen scurt:

 • Sesiuni individuale de coaching 90 minute
 • Sesiuni individuale de coaching 60 minute
 • Micro-sesiuni de 15 minute - tip intervenție pentru realiniere
 • Training

Pe termen lung:

 • Program de dezvoltare personală
 • Program de coaching pe obiective de busines clare
 • Program coaching & consiliere - Puterea personală
 • Training dezvoltare personală și coaching

Programele de dezvoltare sunt personalizate și conțin mixtul de servicii potrivit fiecărui client (timp & buget & obiective)

Află mai multe...

*Dacă te-ai întrebat de ce nu sunt prețurile pe site, iată de ce: Ședințele de coaching sunt unice așa cum noi toți suntem unici iar costul depinde de nevoile tale și de investiția de timp și bani pe care dorești să o faci în viitorul tău.

Costul programelor vor fi stabilite într-o sesiune gratuită de 60 de minute al cărei scop este de a ne cunoaște și de a obține claritate asupra obiectivelor tale.


Dacă vrei să faci o schimbare în viața ta, nu contează ce prețuri am pus eu fiindcă nu poți pune preț pe o relație fericită cu tine sau cu ceilalți.

Nu doar o dată am plătit programe pe care am avut intenția de a le face și nici măcar nu le-am deschis risipind timp și bani.

Coaching de business sau de viață, oricare ar fi obiectivele tale, eu îmi doresc să lucrez cu tine dacă tu vrei cu adevărat să faci o schimbare în viața ta, altfel, nici nu mă vei întreba ce prețuri am și câștigăm amândoi timp.

În fiecare lună ofer câte o bursă pentru cei care își doresc cu adevărat să trăiască!


Dacă te numeri printre ei, așa cum am fost și eu, trimite-mi un email cu mesajul "Vreau cu adevărat" și îți promit că vom găsi o soluție.

3C

Social Media Special

Coaching, Consultanță & Conținut


Ai auzit de multe ori afaceri din aceeași branșă prezentându-se la fel și ai vrea să îți schimbi discursul, dar nu se leagă ceva destul de interesant?

Sau poate ai lucrat mult să realizezi câteva produse care după ce au apărut în piață au fost copiate și trebuie să o iei de la capăt dar cu ce începi?

Personal branding-ul din formulare și test quiz-urile este valoros, dar este limitat la suflet, fiindcă în suflet stă ascuns adevărul personal și odată făcută puntea, explorarea este fascinantă iar rezultatele nu au egal!
Află mai multe...

Limitele există ca să le depășim noi și să găsim înăuntrul nostru ceea ce ne face unici!

Dacă ți se pare dificil să găsești un diferențiator, ai dreptate!

Ofertele sunt atât de multe în piață încât, clienților le este greu să aleagă fiindcă majoritatea urmează același tipar - preț & produse & servicii, însă puțini caută cu adevărat înăuntrul lor acel mesaj care să transmită cum aduce schimbarea în lume.

Acel mesaj este parte din adevărul personal la care ajungi doar căutând, iar dacă o faci în echipă, ajungi la el mult mai repede și merită tot efortul fiindcă în momentul acela, și tu și cei care își doresc cu adevărat ceea ce tu oferi vor simți că ești adevărată și îi vei cuceri.

Dacă simți că ai nevoie să găsești mesajul, să îl modifici, să ieși din tipare și să faci ca serviciile tale să te reprezinte pe tine, eu te pot ajuta și iată cum:

   • Lucrând împreună vei găsi fiecare mesaj care transmite cât de special este ceea ce faci tu pentru ceilalți dincolo de clișee;
   • Vei dobândi siguranța și încrederea că produsele tale te reprezintă iar serviciile pe care le oferi sunt aliniate cu valorile tale fundamentale;
   • Vei învăța să recunoști situațiile care îți aduc valoare și să maximizezi efectele lor benefice;
   • Îți vei dezvolta intuiția învățând să citești semnele care sunt în jurul tău;
   • Vei construi un business autentic, imposibil de replicat fiindcă ești Unică!

Astfel, mesajul tău autentic și conținutul de calitate vor insufla dorința de schimbare clienților și tu vei deveni un lider în nișa ta!

Pasul 1: Explorare & planificare

Coaching-ul este baza: instrumentul care ajută la explorarea și dezvoltarea mindsetului de succes în timp ce lucrăm la planificare.

Folosește timpul făcând ceea ce ți-ai propus când ai decis să devii soloprenor!

Pasul 2: Implementare

După ce planificarea s-a încheiat urmează cea mai dificilă parte, implementarea! Nu-i așa?

Să faci toate acordurile fine pe ceea ce înseamnă conținut, să faci vizualuri de calitate și să lucrezi ore în șir la prezentări, să te consulți cu cine poți și în final să nu fii mulțumită de rezultat ca apoi să pierzi timp prețios așteptând inspirația.

Toate acestea sunt mari consumatoare de timp și energie, de aceea îmi doresc să îți pun la dispoziție expertiza mea în lucrul cu diverse instrumente pentru ca tu să te poți bucura de pasiunea ta și în același timp să maximizexi profitul.

Realizare de conținut pentru:

   • Comunicate de presă
   • Website-uri
   • Landing pages
   • Blog
   • Newsletter (text și/sau design în Mailchimp)
   • Ebook (text și/sau design în Canva)
   • Prezentări realizate în CanvaTexte: evenimente, postări, ad-uri
   • Social media: Facebook, Instagram și LinkedIn:
   • Design și implementare strategie de comunicare adaptată etapelor prestabilite
   • Flexibilitate maximă și adaptare rapidă conform feedback-ului
   • Design vizualuri în Canva adaptate mediilor de publicare

Pasul 3: Feedback & Ajustare

Orice proiect centrat pe client este viu, șabloanele au funcționat într-o vreme dar aceea este de mult depășită de aceea procesul de dezvoltare este discontinuu iar expertiza oferă servicii de 7 stele fiindcă:

Un coach își sprijină clientul și după ce și-a făcut planul, în mod real și personalizat! Atunci când nu știe ce să facă, îi reamintește unde este puterea și îl ajută să găsească resurse să meargă tot înainte, mai bine.

Un proces de coaching bine făcut dezvoltă un mindset de creștere, iar când se încheie, clientul se descurcă singur dacă dorește, sau accelerează alături de coach.

Un client de coaching învață să aplice abilități de management și să se folosească de abilitățile pe care le-a dobândit în sesiuni ca să dea o nouă dimensiune vieții lui, una conștientă.

Procesul de coaching este transformator fiindcă este un real suport pentru dezvoltare și prosperitate.

O afacere realizată în acord cu valorile tale fundamentale, care ține cont de toate aspectele vieții personale și învață să extragă esenț evenimentelor cu care se confruntă va avea mereu o imagine stabilă și un mesaj coerent care creează la rândul sau valoare pentru ceilalți.

De ce să lucrăm împreună

Iată câteva motive pentru care ai putea face această alegere:

În urmă cu ceva vreme eu mi-am propus să schimb lumea și ca să fac asta am început cu câte o persoană odată practicand coaching.

Am lucrat cu teme legate de frici, blocaje, adicții, relații, carieră, sănătate, bani, etc și am văzut cum toate duceau către o nevoie de bază a clientului.

Nevoia de a avea o sursă de venit este una dintre ele, iar atunci când hotărâm să facem din pasiune un busines de succes mizăm pe un set de nevoi pe care le satisface și ne lansăm încercând să ne adaptăm din mers la cerere.

Oricare are fi acel mesaj cu care ai început, odată cu dezvoltarea afacerii se schimbă prioritățile, modul de a gândi se transformă și nevoile fundamentale ies una câte una sau mai multe odată ca să creștem și noi odată cu afacerea.

Deși dorită, dezvoltarea poate genera mult discomfort și o lipsă de aliniere, iar tu începi să simți că ai nevoie de altceva și chiar așa este!

Ai nevoie să te reinventezi!

În 20 de ani de studiat și experimentat arta comunicării am aflat că nu experții (traineri, coachi, consultanți, agenții de publicitate) au mesajul potrivit ci că accesul la mesajul potrivit se face cu o cheie unică – sufletul și eu am învățat să lucrez cu el începând cu mine.

Am învățat să simt și mi-am dezvoltat intuiția lucrând in paralel cu mine si cu clienții care își caută adevărul personal, îl transpun în business cu success și se bucură deja de rezultate frumoase de multă vreme.

Așa cum doar tu știi de ce sufletul tău inspiră viață pasiunii tale, doar tu știi despre ce este afacerea ta și doar tu poți aduce claritate acolo unde este confuzie, împreună cu mine, un ghid dedicat.